Profiel ASG Financial Services

ASG Financial Services is een administratiekantoor dat zich voornamelijk richt op het MKB en ZZP'ers. Wij zijn een organisatie die volledig is aangepast aan de eisen van deze tijd en uit dien hoofde ook in hoge mate geautomatiseerd. Wij maken gebruik van de meest up-to date software en toepassingen voor de verwerking van financiële- en salarisadministraties. De gebruikte toepassingen maken het mogelijk voor onze klanten om op ieder gewenst moment inzicht te verkrijgen in de financiële status van hun onderneming. Dit wordt bovendien nog eens ondersteund door grafische duidelijk en heldere overzichten van onder meer omzet, kosten, en dergelijke ten opzichte van voorgaande periode(n).

Grafisch (1)

CRM-Cockpit

 

 

 

 

U kunt bij ons terecht voor online toepassingen ten aanzien van de verwerking van uw administratie. Hierdoor is het ook mogelijk uw administratie op afstand te verwerken of te controleren. Ondanks dit, hechten wij nog steeds erg veel waarde aan het persoonlijke contact en laagdrempeligheid van onze organisatie. Continue communicatie en bereikbaarheid draagt ons inziens namelijk bij aan het feit dat wij weten wat er bij onze klanten speelt. Op deze wijze kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Vandaar ook dat wij niet zo veel waarde hechten aan vaste kantoortijden. U moet ons kunnen bereiken wanneer u dat uit komt.

Door onze opzet en korte lijnen zijn wij in staat kwalitatief hoge diensten te leveren tegen zeer scherpe tarieven. Tarieven die wij vooraf altijd met u overeenkomen, zodat u weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Kom gerust eens praten over de mogelijkheden!

Comments are closed.