Administratie ZZP

Financiële administratie ZZP'er

Het voeren van een administratie is niet alleen wettelijk verplicht, een goede administratie is ook van belang voor u als ondernemer. Een tijdige en kwalitatief goed gevoerde administratie biedt inzicht hoe u er financieel voor staat. Als ZZP'er heeft u het al druk genoeg met ondernemen en uw specialisme. Wij kunnen ons voorstellen dat u alle mogelijk tijd wilt besteden aan het generen van omzet, zoeken van klanten en uitbreiding van uw netwerk.

Wij bieden de oplossing voor uw administratie

Zodat u zich kunt blijven focussen op juist die aspecten waarom u ondernemer heeft willen worden en die voor u geld opleveren. Wij bieden u een totaal oplossing waarbij wij uw complete administratie al verzorgen voor € 37,50 per maand inclusief het opstellen van de jaarrekening en de aangiften omzet- en inkomstenbelasting. Op deze wijze bent u er verzekerd van dat de gevoerde administratie aan de verplichtingen van de Belastingdienst voldoet.

Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij uw administratie op het door u gewenste moment. Door de online toepassingen heeft u tevens op ieder gewenst moment inzicht in uw financiële zaken zowel online als via een app op uw telefoon of tablet.

Grafisch Cash

Cash app

Officieel en exclusief partner ikwordZZPer.nl

ASG Financial Services is als administratiekantoor de officiële en exclusieve partner van ikwordzzper.nl in de regio Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht.

zzp_banner_468x60_2

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?

Indien u eens nader kennis wil maken om na te gaan of wij wat voor u kunnen betekenen, kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Comments are closed.