Administratie MKB

Verzorgen van uw financiële administratie

Het inrichten, verwerken en controleren van uw administratie vereist accuratesse, ervaring, meedenken en veel tijd. Tijd die ook aan andere zaken kunnen worden besteed, zoals het generen van business, onderhouden van klantcontacten en dergelijke. Indien u een hoopt tijd en werk wilt besparen, kunt u uw administratie door ons laten verzorgen. Deze dienstverlening betreft onder meer het verzorgen van de gehele financiële administratie, het opstellen van de periodieke aangiften omzetbelasting en alles wat hiermee samenhangt. Samen met u en in continue overleg wordt gekeken of uw wensen als ondernemer aansluiten aan de vorm van de administratie en de informatie die de administratie levert. Uw onderneming is namelijk continue aan verandering onderhevig.

Wilt u de administratie (deels) zelf voeren? Dit is uiteraard ook mogelijk. Wij begeleiden en ondersteunen u bij het zelf geautomatiseerd verwerken van uw administratie. Dat kan bijvoorbeeld door een online toepassing waarbij u toegang krijgt via onze portal tot een kwalitatief hoogwaardig financieel administratief pakket. Hierdoor kunt u zelf (een deel van) uw administratie voeren, terwijl wij deze op afstand kunnen aanvullen en controleren.

Door onze toepassingen heeft u als ondernemer altijd real-time inzicht in uw financiële administratie, zowel online als via een app op uw telefoon of tablet. Het inzicht wordt nog eens vergroot door toepassing van grafische ondersteuningen waardoor u snel en overzichtelijk de ontwikkelingen in onder meer omzet, kosten en resultaten kunt vergelijken met bijvoorbeeld voorgaande periode(n).

 

 

 

 

 

Zoals bij alle diensten die wij verrichten, geldt ook uiteraard hier dat u als klant centraal staat en dat u kunt rekenen op scherpe tarieven en heldere afspraken. Net als u, houden wij ook niet van ongespecificeerde hoge nota's en verrassingen achteraf.

Indien u meer informatie wilt, of geïnteresseerd bent in wat ASG Financial Services administratie- en advieskantoor voor u kunnen betekenen, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Comments are closed.