Wie zijn wij

Wie zijn wij

page2-img1

ASG Financial Services is een jong en vernieuwend administratiekantoor in Hendrik Ido Ambacht dat hoge eisen stelt aan de kwaliteit van de financiële dienstverlening. Wij zijn gevestigd in Hendrik Ido Ambacht en richten onze dienstverlening voornamelijk op het MKB en ZZP’ers.

Financiële activiteiten zoals onder meer het voeren van administraties, het verzorgen van belastingaangiften en het samenstellen van jaarrekeningen kunnen wij u uit handen nemen. Dit geeft u de ruimte om u bezig te houden met uw kernactiviteiten. Naast bovengenoemde administratieve dienstverlening, kunnen wij ook op interim-basis tijdelijke ondersteuning bieden daar waar u dat noodzakelijk acht. Onze jarenlange ervaring in de accountany heeft er toe geleid dat wij veel kennis hebben van diverse branches, financiële pakketen en organisatiestructuren.

Bij ons staat de klant centraal, u bent geen nummer, ontvangt geen onduidelijke facturen. Wij maken heldere afspraken zodat u weet waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten.

Wij nodigen u hierbij uit voor een vrijblijvend gesprek bij ons of op locatie om de mogelijkheden samen te bespreken. Wij zullen er met onze werkwijze en heldere en continue communicatie voor zorgen dat uw verwachtingen worden waargemaakt en zelfs worden overtroffen!

faqs

Veel voorkomende vragen en valkuilen

Onder starters leven vaak diverse vragen. De veel voorkomende vragen alsmede de tien belangrijkste valkuilen voor startende ondernemers hebben wij hieronder reeds opgenomen.

Voor een nadere toelichting op deze vragen of alle andere vragen die bij u leven, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Voordelen

1

Heldere en duidelijke afspraken

ASG Financial Services biedt haar diensten aan tegen zeer scherpe tarieven. Wij maken met u vaste prijsafspraken voor de uit te voeren werkzaamheden zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

2

Flexibiliteit en continue communicatie

Wij hebben geen "van 9 tot 5" mentaliteit. Dit houdt in dat u ons altijd kan bereiken, juist op die momenten wanneer u dat uitkomt. "Bereikbaar binnen kantooruren" is bij ons 24 uur per dag.

3

Netwerk

Door onze achtergrond en werkzaamheden binnen de accountancy en financiële dienstverlening hebben wij een groot en breed netwerk opgebouwd. Een netwerk waarvan wij u ook graag laten profiteren. Wij zullen derhalve altijd scherp zijn op het onderkennen van opportunities voor onze klanten door u waar mogelijk in contact te brengen met mensen en ondernemingen binnen ons netwerk. Zo werkt ons netwerk niet alleen voor ons maar ook voor u.

Directie

 • S. (Stephanie) Groot – Haazer Msc

  Naam: S. (Stephanie) Groot - Haazer Msc Stephanie richt zich voornamelijk op de administratieve en fiscale ondersteuning...

 • A. (Arnoud) Groot Msc

  Naam: A. (Arnoud) Groot Msc Arnoud richt zich voornamelijk op de administratieve en fiscale ondersteuning van MKB-ondernemers...

Ondernemingsbeschrijving

 • Profiel ASG Financial Services
  ASG Financial Services is een administratiekantoor dat zich voornamelijk richt op het MKB en ZZP'ers. Wij zijn een organisatie die volledig is aangepast aan de eisen van deze tijd en uit dien hoofde ook in hoge mate geautomatiseerd. Wij maken gebruik van de...
 • Professionaliteit en kwaliteit
  Het team van ASG Financial Services bestaat uit goed opgeleide professionals. De kwaliteit van onze dienstverlening hebben wij in een hoog vaandel staan. Om deze reden stimuleren wij en wordt veel tijd besteed aan externe opleidingen. Onze organisatie wordt gekenmerkt door professionaliteit maar...