ASG Financial Services verricht diverse administratieve en fiscale diensten voor Eye for You Human Resource Consultancy, gevestigd te Rotterdam.

Eye for You Human Resource Consultancy begeeft zich al ruim twintig jaar op het terrein van Talentmanagement, Employability en Changemanagement. In opdracht van werkgevers uit diverse sectoren ondersteunt Eye for You organisaties bij ontwikkelingstrajecten. In deze projecten gaat Eye for You aan de slag om het potentieel en de ontwikkeling van medewerkers of young professionals in kaart te brengen. Door het opstellen en uitvoeren van maatwerk ontwikkelen wij het talent van medewerker door het voeren van het inhoudelijke gesprek en training.

Als uitgangspunt streeft Eye For You naar een op maatschappelijk verantwoorde wijze een bijzondere bijdrage te leveren aan het verbeteren van de performance van organisaties, medewerkers en young professionals in het bijzonder. Eye For You is uitgegroeid tot een succesvol organisatie- en adviesbureau voor talentontwikkeling.

Voor meer informatie wordt verwezen naar www.eyeforyou.net

 

efy-header