Inkomstenbelasting

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Particulieren dienen vóór 1 april de aangifte inkomstenbelasting in te dienen bij de Belastingdienst. Ziet u op tegen het invullen van deze aangifte of kost het u te veel tijd? Geef het invullen van de aangifte dan met een gerust hart uit handen aan ASG Financial Services.

Wij zorgen ervoor dat uw aangifte tijdig en vakkundig wordt ingediend zodat u maximaal profiteert van alle mogelijke aftrekposten en niet meer wakker hoeft te liggen van die blauwe envelop. Indien gewenst kunnen wij ook uitstel aanvragen voor het indienen van uw aangifte.

Om uw aangifte zo volledig mogelijk in te vullen, ontvangt u van ons een overzicht van de door ons benodigde informatie. Tevens hebben wij graag een (kennismakings)gesprek met u teneinde een duidelijk inzicht in uw specifieke situatie te krijgen. Vervolgens stellen wij de aangifte op en zullen deze na uw goedkeuring indienen bij de Belastingdienst.

Uw aangifte inkomstenbelasting voor slechts € 60,--
Wij verzorgen uw aangifte voor een vooraf overeengekomen tarief  van € 60 (inclusief BTW) zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan. Indien u gezamenlijk aangifte doet met uw partner is dit tarief € 75 (inclusief BTW). Mocht voor u een afwijkend tarief gelden, dan informeren wij u daar vooraf over.

Meer informatie over uw particuliere aangifte
Wilt u meer informatie over aangifte inkomstenbelasting voor particulieren? En wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Comments are closed.