Referenties

ASG Financial Services heeft met een aantal franchisenemers van INTO een collectieve overeenkomst gesloten. In dit kader worden door ASG Financial Services voor zowel eenmanszaken als BV's administratieve als fiscale diensten geleverd waaronder het verzorgen van financiële administraties en aangiften omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting.

INTO is Nederlands grootste onafhankelijk opererende aanbieder op het gebied van Telecom en IT. INTO is al 12x verkozen tot "Business Partner of the Year" bij KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2 en heeft bij deze providers dan ook de hoogste partnerstatus, hetgeen voordelen biedt voor de klant. INTO helpt bedrijven (van MKB tot en met Corporate) om Telecom en IT diensten beter en slimmer in te kopen. Vervolgens neemt INTO ook de optimale levering en service van deze oplossing voor haar rekening. Totale ontzorging dus. Zo zorgt INTO ervoor dat de randvoorwaarden optimaal zijn ingevuld en de klant zich weer kan focussen op haar eigen kernactiviteiten.

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor de telecom en/of IT binnen uw organisatie, neem dan contact op met:

  • Regio West:              088 - 77 77 078 - Arno Collen - arno.collen@into.nu
  • Regio West:              088 - 77 77 065 - Bud Blad - bud.blad@into.nu
  • Regio Midden:          088 - 77 77 053 - Roger Jansen - roger.jansen@into.nu
  • Regio Zuid/Oost:      088 - 77 77 048 - Robert Vollebregt - robert.vollebregt@into.nu
  • Regio Midden/West: 088 - 77 77 084 - Martijn Wiedenhoff - martijn.wiedenhoff@into.nu

 

20150409-nieuws-into

ASG Financial Services verricht diverse administratieve en fiscale diensten voor Berger Maritiem, gevestigd te Hendrik Ido Ambacht.

Berger Maritiem is een modern handels- en adviesbureau voor de maritieme sector met een duidelijke focus op duurzaamheid, energie en milieu. Vanuit deze focus, gecombineerd met een praktische en onafhankelijke benadering, wil Berger Maritiem graag voor haar klanten het verschil maken. Berger Maritiem heeft met zorg een uitgebreid producten- en dienstenpakket samengesteld wat volledig aansluit bij haar passie: scheepseigenaren en reders helpen bij het vergroenen van hun schepen. Zo is Berger Maritiem uitgegroeid tot specialisten in het optimaliseren van de algehele scheepsprestatie en in emissie-reducerende technologieën en spitst haar dienstenpakket zich hoofdzakelijk toe op business development.

Voor nadere informatie verwijzen wij naar de website van Berger Maritiem

Berger Maritiem

 

ASG Financial Services verricht diverse administratieve en fiscale diensten voor Eye for You Human Resource Consultancy, gevestigd te Rotterdam.

Eye for You Human Resource Consultancy begeeft zich al ruim twintig jaar op het terrein van Talentmanagement, Employability en Changemanagement. In opdracht van werkgevers uit diverse sectoren ondersteunt Eye for You organisaties bij ontwikkelingstrajecten. In deze projecten gaat Eye for You aan de slag om het potentieel en de ontwikkeling van medewerkers of young professionals in kaart te brengen. Door het opstellen en uitvoeren van maatwerk ontwikkelen wij het talent van medewerker door het voeren van het inhoudelijke gesprek en training.

Als uitgangspunt streeft Eye For You naar een op maatschappelijk verantwoorde wijze een bijzondere bijdrage te leveren aan het verbeteren van de performance van organisaties, medewerkers en young professionals in het bijzonder. Eye For You is uitgegroeid tot een succesvol organisatie- en adviesbureau voor talentontwikkeling.

Voor meer informatie wordt verwezen naar www.eyeforyou.net

 

efy-header

ASG Financial Services verzorgt de financiële administratie en fiscale dienstverlening voor Crossfit Zwijndrecht.

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm en bestaat uit een groot assortiment van functionele fitness oefeningen. Oefeningen waarbij een hoog adaptatievermogen, functionaliteit en de veelzijdigheid een grote rol speelt. CrossFit trainingen zijn altijd verrassend en zeker niet alleen voor de top atleet. CrossFit is voor iedereen! Dat betekend dat een ieder gebaat is bij dezelfde functionele bewegingen (oefeningen) als de top atleet. Het verschil ligt namelijk in de intensiteit waarin getraind wordt. CrossFit Zwijndrecht stemt de trainingen dan ook altijd af op de behoefte  van de deelnemer.

Ook benieuwd naar wat Crossfit Zwijndrecht voor uw gezondheid en ontspanning kan betekenen, kijk dan eens op www.crossfitzwijndrecht.com

 

crossfitzwijndrecht